Priser

Opstartssamtale

(60 min.)

Vi snakker om hvad dit mål er og om dine ønske til forløbet hos mig. Vi taler om dine nuværende kostvaner, hvad du godt kan lide og hvad du ikke bryder dig om. Jeg kigger på hvordan din hverdag ser ud omkring måltiderne og laver et ernæringstjek. Jeg laver en beregning af dit energibehov ud fra din alder, vægt og aktivitetsniveau, samt foretager kropsmålinger og en bodyscan.

Opstartssamtale for par (90 min.)

Personlig kostplan 

Jeg udarbejder en kostplan udfra opstartssamtalen og sørger for at du er dækket ind med de nærringstoffer din krop har brug for, baseret på fødevarestyrelsens kostanbefalinger. Kostplanen er ikke en madplan, men du sammensætter selv din kost udfra mine anvisninger. Planen sendes og gennemgås online eller ved en opfølgende samtale.

*Kun som tilkøb til opstartssamtale


Opfølgende samtale

(30 min.)

Vi taler om dine fremskridt og dine mulige udfordringer. Jeg vejleder dig og støtter dig i at holde motivationen. Jeg foretager nye kropsmålinger og en bodyscan, samt en evt. justering af din kostplan. 
Opfølgende samtale for par

(45 min.)

Køleskabstjek

(30 min.)

Jeg guider dig i at opdage mulige faldgrupper i dine madvarer, og vejleder dig i, at nærlæse en varedeklaration, samt giver dig input til sundere alternativer.

*Som tilkøb til opstartssamtale


Hvis man ønsker kostvejledning som familie eller flere end 2 personer, så ring venligst.

Der må påregnes et mindre gebyr for kørsel:

20-50 km: 50 kr

50-100 km: 100 kr

100-150 km: 150 kr