Personlig træner

"Hvad din krop kan - må den"


Men hvordan skal du træne for at blive stærkere? For at kunne klare hverdagen bedre? For at slippe af med de smerter der skyldes, at du bruger kroppen for lidt eller måske bruger den forkert? Hvad skal du træne for at blive bedre til din sport? For at blive bedre til en given øvelse?


Det kan du få hjælp til.


Det betyder ikke, at du skal trænes op til at kunne løbe et halvmarathon eller kunne cykle til Paris. Det handler netop om den regelmæssige fysiske aktivitet, sammen med dit daglige aktivitetniveau, som er med til at holde kroppen sund.

Hvorfor vælge en personlig træner?


  • Fordi jeg kan hjælpe dig til at blive bedre, stærkere og sundere
  • Fordi jeg kan give dig god træning som giver dig god velvære

  • Fordi jeg har fokus på det "hele menneske" både krop og sind - også din hverdag før og efter træningen

  • Fordi jeg lytter til dig og laver et målrettet træningsprogram ud fra dine ønsker og det din krop kan på nuværende tidpunkt

  • Fordi jeg guider dig og vejleder dig gennem træningerne

  • Fordi jeg motivere dig når det bliver udfordrende og fastholder dig i at opnå dine mål

  • Fordi jeg er uddannet i at kunne se fysiske ubalancer i kroppen og skabe balance igen, vha nøje tilrettelagt træning til dig

  • Fordi jeg kan afhjælpe de smerter du har pga inaktivitet eller forkerte bevægemønstre


  • Fordi din krop er en livslang investering...